NORTH & SOUTH

FAIR TRADEFÖRETAGET

PRODUKTER

PRODUCENTER

VÄRDERINGAR

BESTÄLLA

KONTAKT

LÄNKAR

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKTUPPGIFTER

Vi vill gärna ha en direkt och personlig kontakt med alla som vi samarbetar med, både producenter och återförsäljare. Här hittar du därför inte bara adress och telefon till företaget, utan även lite mera information om oss som arbetar på North & South Fair Trade.

Välkommen att lära känna oss! Vi har mycket att berätta om våra härliga produkter och vårt unika arbetssätt, i nära samarbete med våra producenter.

Medarbetare

Just nu är vi fyra heltidsanställda i företaget plus ett antal extra som hjälper till vid behov.

Återförsäljare

I dagsläget har vi ca 475 återförsäljare i Sverige samt några återförsäljare i Finland. Främst hittar du våra produkter i världsbutiker, ekobutiker, gourmetbutiker, gårdsbutiker, museer och församlingar. Vill du veta var du hittar en återförsäljare nära dig, skicka gärna E-post så hör vi av oss.

Vi levererar även råvaror till småskaliga mathantverkare. Bland annat levererar vi vaniljstänger och olika sorters choklad till en av Sveriges främsta glasstillverkare, Österhagen, som mottagit Gastronomiska Akademiens diplom för utomordentliga insatser för svensk matkultur. Tidigare har man även fått en utmärkelse av Västra Gastronomiska Akademin för "glass producerad med yttersta omsorg". Österhagens glass med ingredienser från North & South Fair Trade hittar du bland annat hos Cajsa Warg i Stockholm.

Adress och telefon

North & South Fair Trade har kontor och lager på gården Wrångebäck, som ligger vid Vätterns strand, strax söder om Hjo i Västergötland.

Postadress: North & South Fair Trade, Wrångebäck, 544 94 Hjo
Tel: 0503-200 01
Fax: 0503-201 65
Kontakta oss gärna via E-post

Nicolas Berglund startade företaget 1988 och är en av pionjärerna inom Fair Trade! Arbetar främst med producentkontakter och produktveckling.  E-post

Katarina Berglund arbetar heltid i bolaget sedan 1994. Arbetar främst med design av produkter, förpackningar och butiksmaterial. E-post

Nina Hjerpe sköter de löpande kundkontakterna, tar emot beställningar och sköter redovisningen. E-post

Klaus Buchmann är ansvarig för leveranser och lager-hantering samt företagets allt-i-allo.


© North & South Fair Trade AB, Wrångebäck, 544 94 Hjo, Sweden. Tel 0503-200 01. Fax 0503-201 65 E-post