NORTH & SOUTH

FAIR TRADEFÖRETAGET

PRODUKTER

PRODUCENTER

VÄRDERINGAR

BESTÄLLA

KONTAKT

LÄNKAR

 

 

 

 

 

 

 

 

VILL DU BESTÄLLA VAROR?

North & South Fair Trade arbetar som grossister. Här på hemsidan presenterar vi ett urval av alla våra produkter med bild och en kort beskrivning. Vill du veta mera om våra produkter kan du ladda hem våra kompletta produktkataloger, som uppdateras löpande.

Kataloger och prislista

Kontakta oss gärna på tel 0503-200 01 eller via E-post så skickar vi dig vår senaste prislista med beställningsvillkor etc. Som återförsäljare till North & South Fair Trade får du även våra nyhetsbrev med aktuella kampanjer och nyheter.

startsidan kan du alltid ladda hem våra senaste produktkataloger.
 

Säljstödsmaterial

För att underlätta försäljningen och hjälpa dig att presentera produkterna för kunderna har vi tagit fram affischer, skyltar, hyllinformation samt displayskyltar.

Genom att berätta om produkternas ursprung vill vi skapa ett starkare band mellan våra producenter och kunderna. Passa på att beställa dessa samtidigt med dina varor. Och självklart ger vi gärna tips och råd om hur du kan presentera våra produkter på bästa sätt.

Det finns en berättelse bakom varje produkt...

Det är alltid intressant att få veta lite mera om vad som är unikt med just den vara du håller i handen. Därför hittar du alltid en spännande liten berättelse om ursprunget till våra unika produkter, både på förpackningarna och i butiksmaterialet.

Visste du t ex att våra goda cashewnötter är handplockade från vildväxande träd i busk-djungeln på norra Sri Lanka? Eller att vår fina torkade mango kommer från en alldeles speciell mangosort i Burkina Faso, Mango Amelia, som behåller sin fräscha smak även efter torkning.

Upptäck en ny värld med fair trade

Välkommen att höra av dig och upptäck en helt ny värld med fair trade - ekologiska livsmedel av högsta kvalitet från småproducenter i syd samt vackra och originella hantverksprodukter!

De flesta av våra återförsäljare har vi arbetat med i många år och vi värdesätter en personlig relation. Vi vill gärna berätta mera om hur vi arbetar för att hjälpa våra producenter att utvecklas. Och vad det är som ger våra hantverksmässigt framställda produkter en så hög kvalitet med tydligt mervärde - både för våra producenter och för dig som kund.Unik design på alla våra förpackningar

För att kunderna lätt ska känna igen våra produkter i butiken har vi tagit fram en egen förpackningsdesign med färgstarka originalteckningar.

Affischer och skyltar finns i både A4 och A3 format

I allt butiksmaterial använder vi bilder som visar våra produkters ursprung, t ex regnskogen i amazonas, eller hur våra småbönder och producenter arbetar,  t ex vid teskörden i Darjeeling.


© North & South Fair Trade AB, Wrångebäck, 544 94 Hjo, Sweden. Tel 0503-200 01. Fax 0503-201 65 E-post